Hvad er skalarbølger

Skalære felter har altid eksisteret. Du har måske ikke hørt om skalarfelter, men de er velkendte inden for astrofysik, geologi og hydrodynamik.

Et skalært felt er kendt som et femtedimensionelt ikke-lineært felt. Skalarfelter eksisterer uden for relativ tid og rum, og de henfalder derfor ikke over tid eller afstand fra deres kilde. De er ubegrænsede og i stand til at passere gennem fast stof.
Den menneskelige krop har krystallinske strukturer i hver cellevæg, der er i stand til at holde en ladning. Når den menneskelige krop går ind i et skalarfelt, bliver individets elektromagnetiske felt aktiveret. EESystem bruger Scalar-teknologi til at returnere kroppen til en mere original og optimal elektrisk frekvens.

EESystemet er blevet klinisk undersøgt af flere tredjepartspersoner. Disse undersøgelser har givet bevis for potentialet af bio skalar energi til at booste menneskelig celleregenerering, immunfunktioner og neurotransmitterfunktioner. Det kan hjælpe med at eliminere og ophæve virkningerne af forstyrrende frekvenser i kroppen, mens det optimerer cellulære energiniveauer til 70-90 millivolt.

Dette betyder, at EESystem markant kan øge din energi, mentale klarhed, og du kan opleve en forbedret sundhed og generel velvære.

Læs mere om forskning her: Research | Energy Enhancement System™ (eesystem.com)

Jason Shurka forklarer….

Michael Skalar forklarer….