Quantum Energy Center Viborg I/S (QEC) er ansvarlig for og indsamler personlige oplysninger som navn, telefonnummer, adresse og e-mail, når du handler hos os eller skriver dig op til vores nyhedsbreve.

Opbevaring og deling af oplysninger

Vi indsamler og opbevarer disse personlige oplysninger udelukkende for at kunne servicere de bookninger der foretages. Personoplysningerne (navn, mail og evt. tlf. nummer) deles i begrænset omfang med regnskabsprogrammet ”E-conomic” og programmet ”Mailerlite”, hvorfra vi udskriver nyhedsbreve, som du til enhver tid kan afmelde nederst i hver mail. Disse databehandlere overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine oplysninger videregives under ingen omstændigheder til tredjemand, uden dit samtykke.

Cookies

Vi indsamler ikke informationer om klienter til tredjemand. Dog indsamler vi informationer gennem cookies i anonymiseret form. De bruges til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Informationer benyttes udelukkende til at optimere hjemmesidens funktioner, og indsamlingen af informationen er anonym.

Sletning af personoplysninger

Du kan til enhver tid unsubscribe og lukke din konto hos os – enten i forbindelse med modtagelse af nyhedsbrev, hvor der er en unsubscribe mulighed i bunden af mailen – eller ved at lukke din konto via dine kontooplysninger i log-in sektionen. Du kan også kontakte os direkte på info@quantumenergyviborg.com.

Ønsker du at læse mere om persondata eller har klager angående ovennævnte kan du henvende dig til Datatilsynet.dk. Persondatapolitik opdateret den 1. august 2023.