Motivation

Vi hørte om Energy Enhancement System gennem Jason Shurkas interview med Dr. Sandra Rose Michael i foråret 2022. Det inspirerede os til i september at tage til Stockholm for at prøve denne nye banebrydende teknologi og videnskab. Vi bookede 3 timer hver og erfarede på egen krop systemets vitaliserende og velvære-forbedrende effekt. Det var så banebrydende for os – specielt for Benny der gennem mange år har lidt af kroniske smerter – at vi besluttede at åbne et center, og at systemet ikke kun skulle gavne os selv, men også være et tilbud til alle vore medmennesker.

Hvem er vi

Anja har meget forskellige arbejdsmæssige relationer, lige fra bankverdenen, sociale- og folkeoplysende foreninger og forskellige kulturinstitutioner, men er også FDZ certificeret zoneterapeut med flere kurser indenfor psykoterapi, healing og akupunktur.
Benny har spillet musik siden tidlig ungdom og er ud af en musikfamilie. Ved siden af musikken har han været beskæftiget i forskellige håndværksmæssige jobs. Musikken har dog altid fyldt meget og gør det stadig, idet Benny fortsat driver flere orkestre.
Det motiverer og glæder os, at kunne være med til at hjælpe andre til et forbedret helbred.

Hjarbæk – en naturlig perle

Vores Center ligger i Hjarbæk – en lille naturperle i bunden af Limfjorden – kun 11 km. nord-vest for Viborg. En idyllisk og aktiv lille landsby i flot natur, med lystbådehavn, kro og flere B&B muligheder. Her er det let af afstresse og lade roen sænke sig.